top of page
Voetballende leden tijdens een Old Skool Sports gymles

Welkom bij Old Skool Sports! Bij Old Skool Sports bieden we gymlessen voor volwassenen (21+) aan met een dikke vette knipoog naar jouw oude schooltijd. Plezier, bewegen en samenspel staan voorop! Voel je weer heel even jong!

 

Ben je op zoek naar een leuke sport in Castricum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Old Skool Sports sport je met plezier. Wij geven iedere dinsdagavond gymlessen voor volwassenen in de gymzaal in Bakkum en buiten op verschillende locaties. Door variërende trainingen met diverse spelvormen zorgen we dat sporten voor volwassenen weer aantrekkelijk wordt. Onze groep is heel divers; we hebben mannen en vrouwen die elke dinsdagavond bijwonen en sporters die regelmatig meedoen als afwisseling van hun vaste sport. Wil je een keer meedoen bij de leukste sportschool in Castricum? De eerste les krijg je van ons!

OVER 

old

skool

sports

Bij Old Skool Sports hebben we wekelijks andere sporten en spellen

 

  • Elke dinsdag om 19:45 - 21:00

  • Opgezet om lekker te zweten maar ook lol te hebben met elkaar

  • Spelen mag en is weer helemaal hip!

 

LEKKER ACTIEF, FANATIEK EN GEZELLIG SPORTEN MET ELKAAR

Scherm­afbeelding 2023-06-08 om 6.44.30 PM.png

Wie ben ik?

Ik ben Eva Langeveld, sinds april 2023 trainer bij Old Skool Sports. Sociale interacties en actieve bezigheden geven mij veel energie, net als dat de gymlessen vroeger op de basisschool mij gaven. Daarom ben ik dit avontuur aangegaan. 

Tijdens mijn CIOS opleiding ben ik erachter gekomen dat ik het leuk vind om sportlessen te geven. De sportiviteit en de gezelligheid tijdens de lessen maken mij enthousiast.

Doe jij een keertje mee?

bottom of page